Učestala pitanja

Cilj Humanitarne mreže Grada Pule čiji smo član je poboljšanje kvalitete života, posebno najranjivijih i najpotrebitijih osoba ili skupina ljudi putem međusobne suradnje svih sudionika mreže uz poštivanje načela partnerstva, ravnopravnosti i pluralizma.

Nastojimo aktivno poticati mjere i aktivnosti u cilju podmirivanja osnovnih životnih potreba i pomoći u poboljšanju kvalitete života, zdravlja, smještaja te druge vrste pomoći humanitarne naravi, potrebitim građanima Grada Pule.

Osnovna aktivnost cijele mreže pa tako i naše udruge je koordinacija svih dionika mreže u svrhu međusobne suradnje i razmjene informacija o raspoloživim resursima koje će kvalitetnije rasporediti građanima za koje imaju spoznaju da im je humanitarna pomoć potrebna.

Udruga je do sada pomogla pojedincima, obiteljima, dječjim domovima, domovima za starije i nemoćne, Sigurnoj kući, Prihvatilištu za beskućnike u Puli i drugim potrebitim korisnicima, sa donacijama, bilo materijalnim, bilo financijskim, hranom i higijenskih potrepština.

Vaše donacije u formi hrane, higijenskih potrepština, medicinske opreme i svih drugih načina pomoći možete donijeti u prostorije udruge u Dobrichevoj 32  u Puli utorkom i petkom od 17:00 do 18:00, ili nas za dogovor nazovite na 099 502 9709, 095 905 4791 ili 098 169 5504.

Prikupljamo:
Hranu: tjesteninu, rižu, mesne i riblje konzerve, konzervirano povrće, gotovajela, kekse i slatkiše
Drogeriju: šampone, gelove za tuširanje, sapune, deterdžent za robu i suđe
Dječju kozmetiku: pelene, vlažne maramice, kreme, šampone
Medicinski potrošni materijal: sterilne gaze, zavoji, flasteri, alkohol, hidrogen

Radu udruge možete pomoći i uplatom na račun udruge:

IBAN računa: HR92 2340 0091 1105 1665 3

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Pratite nas na Facebooku ili povremeno posjetite našu službenu web stranicu na www.fbphumanitarci.hr kako biste pravovremeno saznali naše novosti i informacije o posebnim akcijama.